A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі  «Капітальний ремонт з утепленням фасадів Скориківського ДНЗ, за адресою вул. Кринична, 1а, с. Скорики Тернопільського району, Тернопільської області» (відповідно до пунтку  41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

16:45 30.06.2021

Обласний молодіжний форум «Активна молодь»

Обласний молодіжний форум «Активна молодь»

У Тернополі сьогодні, 25 червня, відбувся обласний молодіжний форум «Активна молодь». Метою якого є - підвищення ефективності реалізації молодіжної політики на засадах партнерства між громадськими організаціями, державними установами та органами місцевого самоврядування шляхом залучення молоді до процесів прийняття рішень на рівні Тернопільської області.

08:39 25.06.2021

ВІтаємо з Днем народження старосту Токівського округу Володимира Ковбасюка!

ВІтаємо з Днем народження старосту Токівського округу Володимира Ковбасюка!

Прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого Дня народження. Цього святкового дня бажаємо здоров'я, щастя і добробуту Вам і Вашій родині, успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення. Хай поруч з Вами будуть надійні, щирі друзі, близькі люди. Зичимо Вам, аби кожен Ваш день був наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілювалися у життя та приносили бажану радість і задоволення.

21:20 19.04.2021

Щирі вітання Йосик Оксані Євгенівні!

Щирі вітання Йосик Оксані Євгенівні!

Вітаємо з ювілеєм директора Кошляківської дитячої музичної школи Йосик Оксану Євгенівну! Бажаємо міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Хай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ви про це подумаєте.

20:27 19.04.2021

НОВИЙ ЗАКОН ПРО ДПА-2021: ЩО ЗМІНИЛОСЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ

НОВИЙ ЗАКОН ПРО ДПА-2021: ЩО ЗМІНИЛОСЯ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ

13 квітня 2021 року відбулося позачерговое засідання Верховної Ради України, де було підтримано законопроєкт, який скасовує обов’язковість проходження державної підсумкової атестації (ДПА) для здобувачів повної загальної середньої освіти у 2021 році.  Цей документ аналогічний минулорічному. Він дозволяє випускникові школи, студентові коледжу, професійно-технічного, професійного закладу освіти самостійно визначитися із тим, чи проходити ДПА у формі  ЗНО цьогоріч. Ті особи, які вирішили проходити ЗНО, зможуть також самостійно вирішити, чи отримувати оцінку за ДПА у формі ЗНО у свідоцтво про повну загальну середню освіту. Зауважте: новий закон не скасовує ЗНО для вступників до закладів вищої освіти. З’ясуймо, що саме змінилося для випускників на прикладі декількох ситуацій.

20:52 18.04.2021

Привітання сільського голови з Днем пожежної охорони

Привітання сільського голови з Днем пожежної охорони

Дорогі працівники та ветерани пожежної охорони! Від щирого серця вітаю вас із Днем працівників пожежної охорони! Ви обрали одну з найскладніших професій, у якій немає випадкових людей. Пожежники – мужні, сильні духом особистості, які з честю виконують свій професійний обов’язок – рятують людські життя від вогню та стихії. Тисячі успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності цієї професії.

10:17 17.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних