A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

Увага ! Дистанційне навчання.

Дата: 24.03.2021 20:47
Кількість переглядів: 918

Ситуація з поширенням коронавірусу в громаді є досить напруженою. Кількість нових випадків коронавірусу зростає щодня. На території Скориківської сільської ради встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки.

Наразі для закладів освіти діють карантинні обмеження, які визначені постановою Кабінету Міністрів №104 від 17 лютого 2021 року. Отже, забороняється відвідування закладів освіти незалежно від форми власності, крім відвідування дітьми закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти. Кабінет Міністрів України вніс зміни до Постанови, якими надав більше повноважень органам місцевого самоврядування щодо посилення обмежувальних заходів на своїх адмінтериторіях.

Тому, в звязку з перевищенням епідемічного порогу на грип та ГРВІ, враховуючи зростання показників захворюваності коронавірусної  хвороби населення Скориківської сільської ради та рішення комісії ТЕБ та НС додатково до встановлених карантинних заходів рекомендуємо додатково до визначених карантинних обмежень:

- перевести заклади загальної середньої освіти з 29.03. 2021 р. по 07.04. 2021 р. на дистанційне навчання учнів, розглянувши дане питання на засіданні педагогічної ради,

- призупинити з 29.03. 2021 р. по 07.04 .2021 р. діяльність дошкільних навчальних закладів, дитячих музичних шкіл,

- забезпечити запровадження з дотриманням законодавства України в частині запобігання  поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 гнучкого режиму робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, позмінну роботу працівників, а за технічної можливості - дистанційну роботу педагогічних працівників,

- запланувати  проведення засідання нарад, педагогічних рад, атестаційних комісій в онлайн – режимі.

Просимо освітян  із розумінням поставитися до таких заходів. Вони вимушені і мають на меті збереження здоров'я представників педагогічних колективів, членів родин школярів, особливо тих, хто перебуває в зоні ризику захворювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних