A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

Обласний молодіжний форум «Активна молодь»

Дата: 25.06.2021 08:39
Кількість переглядів: 5659

У Тернополі сьогодні, 25 червня, відбувся обласний молодіжний форум «Активна молодь». Метою якого є - підвищення ефективності реалізації молодіжної політики на засадах партнерства між громадськими організаціями, державними установами та органами місцевого самоврядування шляхом залучення молоді до процесів прийняття рішень на рівні Тернопільської області.

Участь у заході взяли представники територіальних громад області, члени молодіжних громадських організацій та органів студентського і учнівського самоврядування.

Привітав учасників форму та побажав їм плідної праці заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

«Україна - починається з кожного. Але саме молодь є носієм тих рішучих змін, які формують майбутнє цілої держави. І сьогодні я щиро радий бачити у цьому залі стільки цілеспрямованих молодих людей. Людей, які, наперекір суспільній думці, відстоюють свої позиції та не миряться із несправедливістю. Так, Тернопіль - це молодіжна столиця. У нас є потужна команда молодих людей, яка сприяє позитивним змінам. Молодь генерує цікаві ідеї та проєкти, які зі спільним зусиллями ми намагаємося реалізовувати», - сказав Віктор Устенко.

Також, за активну громадянську позицію, вірність ідеалам молодих українців, вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів та з нагоди Дня молоді Віктор Устенко вручив учасникам відзнаки. Серед нагороджених 69 осіб з територіальних громад області, лідери молодіжних громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування.

Скориківську громаду представляв Радчук Дмитрій Антонович,учасник театральної студії ТНТУ "Introvision", нагороджений грамотою Тернопільської обласної державної адміністраці за активну громадську позицію, вірність ідеалам молодих українців,вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів та з нагоди Дня молоді.

«Мені приємно вручити відзнаки тим, хто доклав чимало зусиль для розвитку нашої країни. Нехай ці нагороди будуть для вас пам'яткою та спонукають до подальшого розвитку», - додав Віктор Устенко.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.