A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

Вакансії у сфері торгівлі

Дата: 23.07.2021 10:13
Кількість переглядів: 11005

На Підволощині цього року була21 вакансія у сфері оптової та роздрібної торгівлі

В останню неділю липня – День працівників торгівлі. Більше 3,5 мільйона українців зайняті у цій сфері.

На фахівців цього виду діяльності є постійний попит на ринку праці. У І півріччі 2021 року роботодавці Підволочищини мали потребу в 21 працівнику сфери оптової та роздрібної торгівлі: касирах торговельного залу, менеджерах із збуту, продавцях продовольчих і непродовольчих товарів, продавцях-консультантах та ін., що становило на 01.07.2021 3,8% від усіх вакансій по регіону.

Станом на 22.07.2021 на Підволочищині є 5 вакансії у сфері торгівлі. Своїм працівникам роботодавці готові платити понад6 тис. гривень.

За спрямуванням служби зайнятості професії касира торговельного залу (термін навчання 3-4,5 міс.) та продавця продовольчих товарів (термін навчання 3,5-5,5 міс) можна здобути в Івано-Франківському, Львівському, Полтавському, Одеському, Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Професію продавця продтоварів також можна здобути в Зборівському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя і Чортківському вищому професійному училищі. Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо Вас зацікавили вакансії сфери торгівлі та можливості профнавчання, зверніться доПідволочиської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості вул. Зелена, 4 “в”, смт. Підволочиськ, Тернопільська обл., 47800, тел./факс: (03543) 2-11-43, Е-mall: pidvo_tr@dcz.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.