A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Вітаємо переможця та викладача з перемогою

Вітаємо переможця та викладача з перемогою

    Щасливі ми, що народилися на чудовій мальовничій, багатій талантами українській землі. Тут жили прадіди, діди, тут живуть наші батьки, наші діти, тут корінь роду українського, що сягає давнини. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі, хвилюємось аж до сліз, зачувши рідну українську пісню, мелодію. Саме українська пісня, мелодія гри на музичних інструментах є невід’ємною спадщиною кращих зразків народної творчості нашого краю.

21:09 02.02.2021

Реєстрація на ЗНО

Реєстрація на ЗНО

Сьогодні, 1 лютого 2021 року, розпочинається реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Цьогоріч вона відбудеться з 21 травня до 15 червня.

12:15 01.02.2021

День Героїв Крут і День Соборності України

День Героїв Крут і День Соборності України

Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг. І зійшовся народ під Богдановим дубом, І Тарасовим словом народ мій прозрів, Щоб молитись Вкраїні під вічним тризубом, Під вогнем синьо-жовтих її прапорів. У січні наша держава відзначає одразу дві визначні події з історії України: 22 січня - День Соборності України і 29 січня День Героїв Крут. Тому у Лисичинському НВК були проведені заходи присвячені цим історичним подіям. Час минає, а все, що закарбовано у душі та серці, залишається з нами і залишиться після нас. Утверджуємо Україну Духу, Україну Розуму, Україну Серця - навіки, до нескінченості, - на Радість Світам!

13:48 29.01.2021

Благоустрій у Терпилівці

Благоустрій у Терпилівці

Старостою Терпилівського округу Копчук Ж.М., спільно з жителями села Терпилівка проведено благоустрій населеного пункту .

21:13 25.01.2021

Благоустрій у громаді

Благоустрій у громаді

21 січня 2021 року сільським головою Стахурським Ільком Володимировичем спільно з старостами сіл громади , працівниками культури , освіти , діловодами та працівниками сільської ради проводився благоустрій сіл Медин та Скорики .

21:09 25.01.2021

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту

Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту

Потрібно пам’ятати, що благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту, і лише від самоорганізованості й самоповаги ми зможемо досягнути успіху і задоволення від результатів роботи. За старанями старости Кошляківського округу Кучаби В.Я. проводится благоустрій сіл його округу . Дякуємо усім жителям які відгукнулися на його прохання.

21:17 21.01.2021

Вітаємо з днем народження Липку Наталію Михайлівну!

Вітаємо з днем народження Липку Наталію Михайлівну!

Шановна Наталіє Михайлівно! У цей прекрасний святковий день прийміть наші щирі побажання щастя, доброго здоров`я, невичерпної енергії, родинного тепла та затишку! Нехай любов дарує Вам чарівне натхнення, життя буде розмальоване яскравими фарбами, всі заповітні мрії і найсміливіші бажання здійснюються! Бажаємо Вам завжди відчувати гордість за нові досягнення учнів і радіти новим професійним успіхам!

21:16 18.01.2021

Вітаємо з Днем народження Крук Лесю Ярославівну!

Вітаємо з Днем народження Крук Лесю Ярославівну!

Від щирого серця бажаємо Вам неймовірного щастя, радості, благополуччя, гармонії в душі та в житті. Нехай ніколи не закінчується запас гарного настрою та творчого натхнення, а кожен день повниться щасливими подіями й моментами! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, минають всі негаразди, в родині панують любов і взаєморозуміння, доля збагачує життєвою мудрістю, а удача завжди посміхається!

21:45 17.01.2021

Програма  еМалятко

Програма еМалятко

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 691 “Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини”, рік тому було запущено еМалятко — першу комплексну послугу за життєвою подією. Завдяки їй батьки новонароджених дітей за однією заявою можуть отримати одночасно до 9 державних послуг від різних органів влади. Щорічно в Україні народжується близько 400 тисяч немовлят. Раніше, щоб отримати необхідні послуги, батькам доводилося до 11 разів відвідувати установи, надавати близько 37 документів та витрачати на це все понад 10 годин. еМалятко надає можливість отримати бажані послуги за 20 хвилин за однією заявою в пологовому будинку, відділах ДРАЦС, ЦНАП або на Порталі Дія.

10:38 15.01.2021

Названо лауреатів конкурсу «Людина року -2020» на Тернопіллі

Названо лауреатів конкурсу «Людина року -2020» на Тернопіллі

Журі знаного на Тернопіллі конкурсу «Людина року» назвало лауреатів 2020-го.  Конкурс заснований у 2001 році спортивно-мистецьким та духовним центром «Моя Україна» і редакцією всеукраїнської незалежної громадсько-політичної газети «Вільне життя». Серед лауреатів конкурсу - Кичук Ганна Марківна, наша землячка, бібліотекарка, педагогиня, краєзнавиця із Нового Села.

01:26 12.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних