A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Конструктори LEGO PlayBox - у кожен перший клас

Конструктори LEGO PlayBox - у кожен перший клас

Напередодні Дня Святого Миколая загальноосвітні навчальні заклади громади отримали сучасні розвиваючі конструктори LEGO PlayBox. LEGO - гарний інструмент для розвитку моторики, логічного мислення та координації рухів. Завдяки цим функціям конструктори LEGO активно застосовуються в освітньому процесі.  Цьогоріч конструктори LEGO PlayBox отримали учні перших класів усіх закладів освіти громади.

17:02 20.12.2020

День Святого Миколая

День Святого Миколая

День Святого Миколая - це один з найсвітліших, найшановніших християнських свят, яке приносить у кожну домівку добро, щирість, радість, надію та сподівання на добро. Особливо його чекають діти, бо для них свято стає чарівною казкою, коли з'являється Святий і кладе під подушку такі бажані гостинці. Щира вдячність ТОВ "Україна" за презентовані подарунки для всіх учнів закладів освіти та вихованців ДНЗ.

18:00 19.12.2020

Андріївські вечорниці в Лисичинському НВК

Андріївські вечорниці в Лисичинському НВК

Щоб відтворити обряд українських вечорниць і показати його красу, у стінах школи було проведено велике дійство під назвою "Зимові посиденьки". До участі у проведенні свята були залучені педагоги школи, члени драматичного гуртка "Мельпомена". Це ті люди, хто не черствіє душею, сповнені любові та доброти до української спадщини, це ті, хто повертає традиції свого народу, оберігає народні звичаї. Господиня вечорниць-вчитель німецької мови Гульовська Я.С., господар - вчитель фізкультури Берчук М.Б., куми та кумці: вчителі початкових класів Вегера Н.С. та Федун Н.Г., вчитель історії Янчак А.Г., педагог-організатор Бакалюк О.О. та кухар школи - Соя Г.В., режисер-постановник дійства - керівник драматичного гуртка Паращук М.Р. Учні старших класів представили як смішні сценки, так і жартівливі пісні. А чого варта була лише сценка кусання хліба - Калити. Родзинкою свята був гопак від вчителів школи, який був оцінений бурхливими оплесками. Спільними зусиллями було обладнано інтер'єр селянської хати: дерев'яні лави, вишиті рушники, скатертини, килими та багато іншого..

17:43 13.12.2020

День української хустки в Скориківській ЗОШ І-ІІІ ст.

День української хустки в Скориківській ЗОШ І-ІІІ ст.

7 грудня — День української хустки. Цього дня в містах України вже традиційно проходять конкурси та флешмоби «Зроби фото з хусткою». Жінки та дівчата одягають хустки та постять фото у соціальних мережах, проводять майстер-класи, демонструючи, як хустку можна перетворити зі звичного елементу гардеробу у вишуканий декор.Флешмоб під гаслом "День Української хустки" проведений в Скориківській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

18:25 07.12.2020

Акція проєкту "Еко - школа" Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М. Зарицького

Акція проєкту "Еко - школа" Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М. Зарицького

На території Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М. Зарицького багато років ріс фруктовий сад, посаджений ще в минулому столітті. Він потребував оновлення, тому протягом літа в закладі проводились роботи щодо очищення даної території. А початок листопада увінчався благородною справою - висадкою молодого фруктового саду. Дбати про село, про його історичну та культурну спадщину, примножувати кращі здобутки - святий обов’язок кожного . Під таким гаслом пройшла акція проєкту «ЕКО-школа»"Плекаймо сад", активними учасниками якої стали цьогорічні випускники. Висаджуючи яблуні, вишні, черешні, сливи та горіхи, одинадцятикласники продовжили добру традицію своїх попередників: залишити після себе школі добру згадку.

18:12 28.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних