A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Виховний захід до пам'ятної дати-Дня кримського спротиву російській окупації

Виховний захід до пам'ятної дати-Дня кримського спротиву російській окупації

26 лютого вчителька історії Токівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Івахненко Оксана Богданівна разом з учнями 8 класу провели виховний захід до пам'ятної дати-Дня кримського спротиву російській окупації.

13:56 26.02.2021

Конкурс читців Шевченкового слова "Борітеся - поборете".

Конкурс читців Шевченкового слова "Борітеся - поборете".

З метою належного вшанування пам'яті українського поета Тараса Шевченка, популяризації його творчого надбання, підтримки та професійного зростання талановитої молоді у жанрі художнього читання у закладах освіти проведений конкурс читців Шевченкового слова "Борітеся - поборете".

13:27 26.02.2021

Літературний ранок у НВК "Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів-ДНЗ"

Літературний ранок у НВК "Лисичинський ЗНЗ І-ІІ ступенів-ДНЗ"

Є люди, як свічки - Згоряють і відходять у небуття, Є люди, як зірки,- Горять і світять все життя. 150 років тому вона народилася в сім'ї Косачів, щоб стати для світу Лесею Українкою. Цій даті присвячено літературний ранок "Зорій довіку поміж нас ", який підготувала та провела вчитель української мови та літератури Лаврик Н.Г. разом з учнями 6-8 класів. Діти дізналися про дитячі роки письменниці, глибше познайомились з її творчістю, із великою родиною Косачів. Звучали її поезії у виконанні учнів: Янчак А., Гевко Д., Федун А., Драган Т., Пусь Д., Берчук І., Драган А. Побував на святі дядько Лев із "Лісової пісні" (виконавець ролі Чечота А.)

13:31 25.02.2021

Вшанування Героїв Небесної Сотні

Вшанування Героїв Небесної Сотні

Нашій нації довелося пережити багато жахливих подій, про які раніше не могли й подумати в ХХІ столітті. Історія безжальна… Вона назавжди закарбувала у серцях українців 20 лютого 2014-го.

14:55 24.02.2021

День Пам'яті Героїв Небесної Сотні

День Пам'яті Героїв Небесної Сотні

Герої не вмирають. Просто йдуть з Майдану в небо. В лицарі - із смерті. Пливуть човни. Пливуть човни. Пливуть... Героям слава - вписано у серці. (Мар'яна Савка). У стінах Лисичинського НВК  було проведено урок - реквієм на тему "У їхніх серцях жила Україна" до Дня Пам'яті Героїв Небесної Сотні, який був присвячений пам'яті українських захисників, які проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість, які ціною свого життя та здоров'я боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни. Мета заходу - виховати в учнів повагу та любов до України, почуття патріотизму, формування активної громадянської позиції. У заході взяли участь учні 7-9 класів. Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять загиблих бійців.

13:53 22.02.2021

Вітаємо з днем народження директора Кошляківської ЗОШ Корчун Світлану Олексіївну!

Вітаємо з днем народження директора Кошляківської ЗОШ Корчун Світлану Олексіївну!

У цей святковий день прийміть наші побажання доброго здоров`я, всеохоплюючого відчуття щастя, любові, злагоди та достатку в родині! Нехай всі Ваші мрії і сподівання здійснюються, професійні успіхи сповнюють серце гордістю, плани та ідеї втілюються у життя! Щедрої долі та гармонії у душі!

21:22 19.02.2021

Вітаємо з Днем народження Королик Олександру Петрівну!

Вітаємо з Днем народження Королик Олександру Петрівну!

Бажаємо Вам втілення всіх планів і здійснення заповітних мрій! Нехай здоров'я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, а наснага – невичерпною! Зичимо успіху у всіх Ваших починаннях, підтримки друзів і колег, любові та добробуту в родині! Щастя, радісних подій і позитивних емоцій щодня!

21:29 12.02.2021

Вітаємо з Днем народження Хому Юрія Степановича!

Вітаємо з Днем народження Хому Юрія Степановича!

Прийміть наші щирі привітання та побажання всеохоплюючого відчуття щастя! Нехай у Вашому житті завжди буде місце любові та радості, близькі люди завжди дарують свою підтримку, професійні успіхи сповнюють серце гордістю! Доброго здоров'я Вам і Вашим рідним, затишку та благополуччя в родині, здійснення всіх мрій і сподівань!

21:25 11.02.2021

Благодійна акція

Благодійна акція

"Допомагаючи іншим, ми не стаємо святими. Ми стаємо людьми!" Учні та колектив Лисичинського НВК  долучилися до благодійної акції, щоб допомогти зібрати кошти для маленького Арсена Бориса зі Скалата. У хлопчика діагностували нервово-м'язове захворювання, що супроводжується втратою мотонейронів та прогресуючою атрофією м'язів, що призводить до ранньої смерті. На лікування потрібно зібрати 2,3 млн. $. Всього було зібрано та перераховано батьками 1475 грн. Не будьмо байдужими до чужої біди.

13:34 10.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних