A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Привітання з ювілеєм Мельник Марії Несторівні

Привітання з ювілеєм Мельник Марії Несторівні

Вітаємо з ювілеєм Мельник Марію Несторівну, завідувача сільського клубу с. Гнилички! Від щирого серця зичимо Вам доброго здоров`я, невичерпного творчого натхнення, любові та успіху у всіх починаннях! Нехай у сімейному колі пануватимуть взаєморозуміння та достаток, нові професійні успіхи наповнюють серце гордістю, близькі люди завжди даруватимуть свою увагу та підтримку! Щастя, тільки приємних подій і яскравих вражень щодня! З Днем народження!

23:27 10.01.2021

Привітання з ювілеєм Жилан Марії Антонівні

Привітання з ювілеєм Жилан Марії Антонівні

Вітаємо з ювілеєм Жилан Марію Антонівну, завідувача Воробіївського сільского клубу! Шановна Маріє Антонівно, у цей святковий день зичимо Вам творчого натхнення, невичерпної енергії, прихильності Муз і успішного втілення всіх планів у життя! Нехай Вас оточують однодумці, серце буде сповнене любові, нові професійні успіхи викликають гордість! Міцного здоров’я, щастя, гармонії, нових звершень і досягнень! З ювілеєм!

06:00 08.01.2021

Увага! З 8 січня в Україні починають діяти посиленні карантинні обмеження

Увага! З 8 січня в Україні починають діяти посиленні карантинні обмеження

З 8 до 24 січня включно 2021 року в Україні діятимуть посилені карантинні обмеження. Відповідну Постанову «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19» було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 9 грудня.

22:54 07.01.2021

05 січня 2021 року проведена нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Скориківської сільської ради

05 січня 2021 року проведена нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Скориківської сільської ради

05 січня 2021 року проведена нарада керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Скориківської сільської ради, на якій обговорювалися питання щодо запровадження карантинних обмежень з 8 січня по 25 січня 2021 року, розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти у школах та  закладах дошкільної освіти, дотримання нового Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти.

23:00 06.01.2021

Вітання з прийдешніми Новим роком та Світлим Різдвом Христовим!

Вітання з прийдешніми Новим роком та Світлим Різдвом Христовим!

Шановні жителі Скориківської об’єднаної територіальної громади! Від щирого серця вітаю всіх Вас з прийдешніми Новим роком та Світлим Різдвом Христовим! Стрімко біжить час. І вже всього декілька годин відділяє нас від Нового 2021 року. Яким же для всіх нас був цей рік, який нині проводжаємо в історію? Можемо впевнено сказати, що кожен день 2020 року мав свою цінність, свою особливість, свої життєві уроки...Тож були у нас і радощі перемог, і сповнені наполегливої праці трудові будні.

00:02 31.12.2020

Оголошення для платників податків

Оголошення для платників податків

        Скориківська сільська рада доводить до відома , що у зв’язку зі змінами в адміністративно-територіальному устрої України в Казначействі України (ЕАП) МФО 899998 відкрито нові бюджетні рахунки для сплати податків, зборів, платежів до державного та місцевих бюджетів. Нові рахунки вступають в дію з 01.01.2021 року. З метою недопущення втрат та зарахування податків, зборів, платежів до бюджету у повному обсязі надаємо інформацію про реквізити нових рахунків для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів Тернопільської області, яку розміщено на вебсторінці Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області в рубриці «Реквізити рахунків» https://ter.treasury.gov.ua/ua/dlya-gromadskosti/rekviziti-rahunkiv

09:59 28.12.2020

Забезпечення закладів освіти дезінфікуючими засобами

Забезпечення закладів освіти дезінфікуючими засобами

В умовах пандемії COVID-19 одним із пріоритетних напрямів роботи, що допомагає сповільнити поширення захворювання, є ретельне дотримання дезінфекційних заходів в закладах освіти. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.2020 року номер 984 "Про виділення у 2020 році коштів на забезпечення дезінфікуючими засобами захисту учасників освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти" для закладів загальної середньої освіти закуплено дезінфікуючі засоби для обробки рук і шкіри, засоби для обробки поверхонь, рідке мило, маски та рукавички.

16:50 24.12.2020

Помічником Миколая бути так просто

Помічником Миколая бути так просто

Святий Миколай – образ, який асоціюється з високими людськими моральними цінностями, глибокою вірою в Бога і праведність існування на землі. Не гроші, а любов, порядність, доброчесність і благородство правлять світом. І один раз на рік, в чарівну грудневу ніч, у всіх у нас є можливість бути благодійниками заради власного задоволення і Божої милості. Завдяки доброму імені Святого Миколая кожен з нас може зробити щасливими дорослих та дітей. Саме таку мету переслідувала благодійна акція « Від Миколая до Різдва», що пройшла напередодні у Новосільській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М. Зарицького. Усі діти охоче долучилися до доброї справи-за зібрані кошти придбали теплі речі та подарунки,створивши святковий настрій нашим захисникам та дітям з особливими потребами, котрі живуть на території громади. Помічником Миколая бути так просто: люби усіх та твори добро!

18:06 20.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних