A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Сертифікація педагогів

Сертифікація педагогів

Сертифікація педагогічних працівників − це зовнішнє оцінювання професійних компетентностей вчителів, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.

04:42 20.03.2021

Учнів 4 та 9 класів звільнено від проходженн ДПА у  2020/2021 навчальному році

Учнів 4 та 9 класів звільнено від проходженн ДПА у 2020/2021 навчальному році

Учнів, які завершують здобуття початкової (4-ті класи) та базової загальної середньої (9-ті класи) освіти, звільнено від проходження державної підсумкової атестації у 2020/2021 навчальному році. Відповідний наказ Міністерства освіти і науки України від 03.03.2021 №273 зареєстровано в Міністерстві юстиції України 16.03.2021 за № 338/35960.

13:05 19.03.2021

Відійшов у вічність художній керівник Скориківського будинку культури Вояк Володимир Петрович

Відійшов у вічність художній керівник Скориківського будинку культури Вояк Володимир Петрович

18.03.2021 р., після важкої хвороби, відійшов у вічність ВОЯК ВОЛОДИМИР ПЕТРОВИЧ -  талановитий музикант, спеціаліст звукооператор, котрий впродовж 25 років дарував свій талант глядачам, колегам по роботі. Світлий спомин про Володимира Петровича вічно житиме в наших серцях, в серцях тих, хто його знав, любив та поважав.  У скорботі низько схиляємо голови та молимось за упокій його душі. Людина живе допоки її пам’ятають... Вічна Вам Пам"ять...

22:25 18.03.2021

Навчання керівників закладів освіти та закладів культури з охорони праці і техніки безпеки

Навчання керівників закладів освіти та закладів культури з охорони праці і техніки безпеки

18.03.2021 року відділом освіти, культури, молоді і спорту Скориківської сільської ради проведено навчання та перевірку знань з питань охорони праці з керівниками закладів освіти та культури громади. Розпочала нараду начальник відділу Тетяна Дячук, яка наголосила на актуальності питання охорони праці в закладах освіти та культури і ознайомила присутніх з розпорядчими документами відділу освіти, культури, молоді і спорту, що стосуються організації роботи з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах освіти та культури громади.

11:39 18.03.2021

Про підсумки проведення краєзнавчої конференції учнівської молоді «Роде наш красний,  роде наш прекрасний»

Про підсумки проведення краєзнавчої конференції учнівської молоді «Роде наш красний, роде наш прекрасний»

Відповідно до Указу Президента України від 18.05.2019 № 286/2019 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання», наказу Міністерства освіти і науки України від 29.07.2019 № 1038 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.06.2015 №641 «Про затвердження Концепції національно- патріотичного виховання дітей і молоді", Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах», рішення першої сесії сьомого скликання Тернопільської обласної ради від 23 грудня 2020 року № 40 «Про обласну цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки», наказу управління освіти і науки Тернопільської обласної  державної адміністрації № 23/01-07 від 03.02.2021 «Про проведення обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Роде наш красний, роде наш прекрасний», плану роботи Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді на 2021 рік,  наказу відділу освіти, культури, молоді і спорту від 03.02.2021 р.  № 31- од, з метою зміцнення ідеї української державності як консолідуючого чинника розвитку суспільства, формування патріотизму в дітей та молоді, розвитку пошуку і підтримки здібної, обдарованої, талановитої учнівської молоді в громаді проведена краєзнавча конференція учнівської молоді «Роде наш красний, роде наш прекрасний». Робота конференції проходила в дистанційному режимі. Робота конференції проходила за напрямами: історичне краєзнавство, географічне краєзнавство, виставки композицій на тему: «Подарунок солдату - захиснику України». Роботи учасників конференції показали високу результативність  зібраних пошуково-дослідницьких та науково-краєзнавчих матеріалів під час  проведення туристсько-краєзнавчих походів та експедицій рідним краєм та роботи з архівними документами. Відеоматеріли з представленням композиції «Подарунок солдату - захиснику України» відповідають меті і завданням конференції, оригінальні за ідеєю, змістовні та інформативні. На основі висновків журі переможцями краєзнавчої конференції  учнівської молоді «Роде наш красний, роде наш прекрасний» визнано:

21:49 15.03.2021

Щоденник інституційного аудиту

Щоденник інституційного аудиту

У Новосільській ЗОШ І- ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького триває інституційний аудит. Дана процедура є об’єктивною і проводиться за чітко визначеними напрямами та вимогами. Аудит є цілком прозорим. Він відрізняється від попередньої фронтальної перевірки. Все проходить по-іншому – спокійно, конкретно, ненав’язливо. При оцінюванні враховується думка всіх учасників освітнього процесу: батьків, учнів, вчителів і директора.Уже відвідано уроки, а також вивчено освітнє середовище закладу, в тому числі його філій.

20:40 15.03.2021

Поетичні читання у Токівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Поетичні читання у Токівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

207-й річниці від дня народження славетного Пророка присвячені поетичні читання у Токівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  "Життєпис Кобзаря у його поезіях", "І став для нас Шевченко заповітом", "Є поети для епох" за участю учнів 5-11 класів, вчителів-словесників, організовані учителем української мови та літератури Хемій О. С.

22:58 10.03.2021

Свято Т.Г.Шевченка

Свято Т.Г.Шевченка

Цікаве і змістовне дійство, приурочене вшануванню творчості Тараса Шевченка відбулося вчора в Скориківському сільському будинку культури. Величності і урочистості даному святу надав професійний спів народного хору (керівник Алла Гронська) та народного аматорського чоловічого ансамблю Скориківському будинку культури (керівник Михайло Шевчук). Море позитивних емоцій глядачам подарували своєю хореографічною композицією вихованці місцевого садочку (хореограф Оля Габрилецька) та учні Скориківської загальноосвітньої школи з композицією "Журавлі" (хореограф Оксана Павлюк). Своїм професійним співом зачаровувало глядачів тріо Скориківської сільського будинку культури у складі Надії Дідковської, Алли Гронської та Марії Жоровлі.

22:51 08.03.2021

"Слухайте голос безсмертний Тараса".

"Слухайте голос безсмертний Тараса".

"Слухайте голос безсмертний Тараса". Саме під таким гаслом відбулися літературні читання у Воробіївському сільському клубі, приурочені життю і творчості генія українського народу Тараса Шевченка. Захід організувала завідувач клубу Марія Жилан. Велика подяка організатору та учасникам даного заходу. Хай той величний дух творчості Поета наповнює наші серці вірою в щасливе майбутнє нашої держави.

22:46 08.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних