A A A K K K
для людей із порушенням зору
СКОРИКІВСЬКА СІЛЬСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Тернопільська область, Тернопільський район

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Пробне ЗНО

Пробне ЗНО

Шановні учасники пробного ЗНО ! Пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться 10 квітня. Мета пробного ЗНО - ознайомлення із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

23:35 08.04.2021

Розпочинається прийом дітей до 1-х класів  закладів загальної середньої освіти Скориківської сільської ради

Розпочинається прийом дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Скориківської сільської ради

На виконання законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про захист персональних даних», постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 №684 «Про затвердження Порядку ведення  обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів», Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 №367, листів Міністерства освіти і науки України від 10.08.2018 №1/11-8477 «Про  безоплатність здобуття повної загальної середньої освіти», з метою організації роботи з обліку дітей шкільного віку керівники закладів загальної середньої освіти розпочанають прийом документів для зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Скориківської сільської ради.

23:17 08.04.2021

06 квітня 2021 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді і спорту Скориківської  ради

06 квітня 2021 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді і спорту Скориківської ради

06 квітня 2021 року відбулось засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, культури, молоді і спорту Скориківської  ради у 2020/2021 навчальному році.

22:53 07.04.2021

Про завершення опалювального сезону

Про завершення опалювального сезону

     Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування», «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», Державних санітарних правил № 3231-85, 5.5.2.008-01 щодо забезпечення оптимального температурного режиму в дитячих, підліткових та загальноосвітніх закладах, розпорядження голови Скориківської сільської ради від 06 квітня 2021 року № 32-од «Про завершення опалювального сезону» опалювальний сезон 2020-2021 років на території  Скориківської сільської ради завершується для бюджетних установ, закладів культури, медичних установ, позашкільної освіти, дошкільної та загальної середньої освіти  з 08 квітня 2021 року.

23:02 06.04.2021

Про продовження запровадження  протиепідемічних заходів в закладах освіти та закладах культури

Про продовження запровадження протиепідемічних заходів в закладах освіти та закладах культури

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2021 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» , рішення засідання комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Скориківській сільській раді від 06.04.2021 р . протокол №2,  в зв’язку із збільшенням кількості нових лабораторно підтверджених випадків захворюваності спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 серед учасників освітнього процесу, з метою збереження життя і здоров’я учасників освітнього процесу освітній процес у закладах дошкільної освіти та дитячих музичних школах призупинено з 08.04.2021 р. по 14.04.2021р включно та продовжено навчання учнів 1-11 класів у закладах загальної середньої освіти з використанням технологій дистанційного навчання з 08.04.2021 р. по 14.04.2021р. включно.

22:58 06.04.2021

Вітаємо з Днем народження завідувача Мединського ДНЗ Рудик Галину Володимирівну!

Вітаємо з Днем народження завідувача Мединського ДНЗ Рудик Галину Володимирівну!

Галино Володимирівно, бажаємо Вам втілення всіх планів і здійснення заповітних мрій! Нехай здоров'я завжди буде міцним, настрій – бадьорим, а наснага – невичерпною! Зичимо успіху у всіх Ваших починаннях, підтримки друзів і колег, любові та добробуту в родині! Щастя, радісних подій і позитивних емоцій щодня!

21:32 28.03.2021

Увага ! Дистанційне навчання.

Увага ! Дистанційне навчання.

Ситуація з поширенням коронавірусу в громаді є досить напруженою. Кількість нових випадків коронавірусу зростає щодня. На території Скориківської сільської ради встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки.

20:47 24.03.2021

Завершено роботу експертної групи з інституційного аудиту Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького

Завершено роботу експертної групи з інституційного аудиту Новосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Мирона Зарицького

За результатами перевірки головою експертної групи – Волощук Наталією Іванівною та членами експертної групи – Білінською Любов’ю Петрівною, Ручаковським Андрієм Михайловичем, керівником закладу освіти Липкою Наталією Михайлівною у присутності уповноваженої засновником особи - начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Скориківської сільської ради Дячук Тетяни Євгенівни, підписано Акт, складений за результатами проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) щодо дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальної середньої освіти.

20:57 23.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних